In her own words

Love letters and sneak peeks

I LOVE what Malin had to say after her personal brand session!

Instagram feedback

Sneak peek from my amazing photoshoot with Janine Laag – Lumeah Brand Photography ⠀
@lumeah_brand_photography

Storytelling….det är något magiskt med att berätta en historia……⠀

Vi startade med att dricka Sir Henry thé från NK i mina gamla tunna “Royal Copenhagen koppar”. ⠀
@officedogjuly ville mer än gärna gosa & posera framför kameran och vem kan inte motstå våta westie pussar….⠀

Efter det cabbade vi ner och åkte med håret flygande (yes det är helt värt att riskera frisyren för att njuta av vinden) och åkte till vackra Skokloster ett slott med anor från 1654. Där fotade vi både i allén och några vackra bilder med det magiska taket på innergården. ⠀

Genom hela fotograferingen guidade Janine mig med van & mjuk hand och det jag älskade allra mest var att hon sa till mig att sluta mina ögon…tänka på något och öppna dem igen….MAGI! Det fick mig att slappna av och känna mig harmonisk trots att vi inte var ensamma. ⠀

Härlig tur över åkrar och ängar och vackra miljöer med ett pitstop till Wenngarnsslott där vi åt en god middag och tog några bilder i den magiska trappan. ⠀

Vi avslutade med lite bilder i hamnen och vid strandpromenaden där Janine avslutade sessionen med några frågor kring storytelling…mitt WHY. Älskar det sättet hur hon gjorde en personlig “wrap up of the session”. ⠀

Nu ser jag så så fram emot att få se mina bilder och att kunna strössla ut dem i mina sociala medier och på webben. ⠀

Den här fotograferingen fick mig att få tusen idéer på vad jag skulle vilja ha för bilder och i vilka miljöer….⠀

Brand Photography är verkligen något drömmigt härligt som jag varmt rekommenderar!

 

personal brand home lifestyle session personal brand professional branding black and white

2 Comments

 1. Malin

  Åh när jag ser våra bilder vill jag göra det igen!

  Har fått så mycket nya idéer på vad jag skulle vilja få med i mina stories nästa gång.

  M

  Reply
  • Branding

   Jag också! Jag är så peppad!!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YOU MIGHT ALSO LIKE THESE

BLOG POSTS

READY TO

CONNECT?

Let's talk. If you know you know you need new photos, but aren't sure what photos you need or which package might be right for you at the moment, let's book in a digital fika and talk it over.

These aren't typical sales calls where I pressure you. My job isn't to convince you that I'm the right photographer for you and to push you to book. This is a chance for us to get to know each other, work out if we're a good fit and to see how we could work together.